OVER ONS BEDRIJF

OVER AVIC

Het internet der dingen (IoT), dat alles met alles verbindt, biedt eindeloze mogelijkheden om nieuwe kansen online te brengen. Er is een grote kans dat uw organisatie vroeg of laat IoT-oplossingen gaat inzetten om haar bedrijf te laten groeien of in stand te houden. Misschien heeft u zelf al ideeën over het gebruik van IoT om nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen, maar weet u nog niet hoe u daarmee verder moet. Avic is de verbindende factor.

Van een gedegen begrip van uw bedrijfsmodel tot het tot leven brengen van uw kans als een IoT-oplossing met technologie waarop u kunt vertrouwen, AVIC beheerst elk aspect van het creëren van succesvolle IoT-oplossingen, met een bewezen track record van vele jaren en vele tevreden klanten..

DE JUISTE KOERS

IN KAART BRENGEN

SAMEN OP WEG

AVIC begeleidt u bij elke stap, van het grondig begrijpen van uw zakelijke behoeften tot de all-round werking van uw IoT-oplossing.

 

EEN SOEPELE IoT REIS

Door gebruik te maken van de unieke Avic ready-to-go IoT bouwstenen krijgt u een voorsprong waar uw bedrijf van zal profiteren, verkort uw time-to-market terwijl investering en risico’s worden verminderd. Avic helpt u op weg.

De succesfactor van het lanceren van een IoT-oplossing is te vinden in de juiste balans tussen de beoogde waardepropositie en de technologische haalbaarheid. Dit kan alleen worden bereikt door een goed begrip van de marktdynamiek samen te brengen met de vaardigheden en kennis van IoT-experts.

ONTDEK DE IoT

SUCCESS FACTOREN

IoT DAT VOOR U WERKT

De belangrijkste uitdaging bij het bouwen van een waardecreërende IoT-oplossing is her maken van de vertalingsslag van de eisen van het bedrijfsmodel naar echt onderscheidende producten en diensten. Bepaal eerst de juiste business drivers voor het inzetten van IoT: of het nu gaat om het bereiken van operational excellence, het verbeteren van customer intimacy, of het vestigen van productleiderschap.

 

Hoe uw bedrijf en uw klanten zullen profiteren van nieuwe waardeproposities die gebruik maken van IoT, is een van de belangrijkste vragen waarmee Avic u zal helpen.

Samen met onze business partners beginnen we aan een creatieve reis om samen commerciële doelstellingen te vertalen in een realistische blauwdruk voor IoT-oplossingen.

PARTNERSCHAP

VOORDELEN

LEIDERSCHAP IN IoT VERBINDT ZICH MET EXPERTISE OP DE MARKT

Het Internet of Things (IoT) gaat niet alleen over apparaten, sensoren of connectiviteit. Het gaat in de eerste plaats om het creëren van nieuwe waardeproposities door het definiëren van nieuwe bedrijfsmodellen die gedijen wanneer IoT-technologie slim wordt gebruikt.

 

Om succesvol te zijn in IoT zijn zowel expertise in het marktsegment als technologisch leiderschap nodig, en die zijn zelden in één en dezelfde organisatie te vinden. Partnerschappen vergroten de kans de kans op nieuwe kansen aanzienlijk, welke weer kunnen leiden tot commerciële successen. Uw kennis van de markt en klanten die u bedient is van vitaal belang om dit doel te bereiken. Avic beidt u de IoT-bouwstenen die uw creativiteit stimuleren om zo gezamenlijk tot deze commerciële successen te komen.

Solide IoT-kennis

Avic beheerst elk aspect van IoT, van apparaatontwerp tot connectiviteit, en van oplossingcreatie tot werking.

Betrouwbare werking

De LegioBox-apparaten werken feilloos samen met het Avision IoT Platform, zonder downtime of onderbrekingen.

Bewezen staat van dienst

Profiteer van de 20 jaar IoT ervaring, met honderden tevreden gebruikers en een geïnstalleerde basis van duizenden IoT-apparaten.

IoT

MET AVIC

DE JUISTE KOERS

Het combineren van uw marktexpertise met onze IoT-kennis is de eerste stap op weg naar nieuwe werkende IoT-oplossingen. Avic biedt alle mogelijkheden om processen zo simpel en behapbaar mogelijk te maken. Zowel de hardware als het softwareplatform Avision wat alles samenbrengt. Hier beheert u uw apparaten en visualiseert u informatie en beheert u alle workflows.

 

Avic biedt een uitgebreid portfolio van LegioBox IoT-apparaten die direct out-of-the-box werken met het Avision IoT Platform. Avic voorziet u in uw zoektocht naar een betrouwbare IoT-oplossing welke binnen no-time niet meer weg te denken is binnen uw bedrijfsprocessen.

U KUNT ONS VINDEN OP HET

ONDERSTAANDE ADRES

noun_send_2905293-01

Stuur ons een bericht

Vul het formulier aan de rechterzijde in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.  Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van IoT en het bedienen van bijna elke branche met onze hard- en software zijn wij in staat uw werkprocessen naar een hoger plan te tillen!

  Bel ons voor een afspraak, wij komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren. Zodra wij tot mooie ideeën zijn gekomen starten wij een gratis ‘’proof of concept’’.

  Wij maken IoT simpel voor u!

  volg ons op 

  Download onze Privacyverklaring

  Adres

  Molenwal 20a
  5301 AW Zaltbommel
  Nederland

  T. +31 (0) 418674700
  F. +31 (0) 418674111

  info@avic.nl

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van IoT en het bedienen van bijna elke branche met onze hard- en software zijn wij in staat uw werkprocessen naar een hoger plan te tillen!

  Bel ons voor een afspraak, wij komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren. Zodra wij tot mooie ideeën zijn gekomen starten wij een gratis ‘’proof of concept’’.

  Wij maken IoT simpel voor u!

  volg ons op 

  Download onze Privacyverklaring

  Adres

  Molenwal 20a
  5301 AW Zaltbommel| Nederland

  T. +31 (0) 418674700 | F. +31 (0) 418674111

  info@avic.nl

  Pop Up WordPress Plugin
  AVIC