AVIC BRENGT U EEN STAP DICHTERBIJ
DE TOEKOMST

van ideeën tot werkende IoT-oplossingen
WERKEN BIJ

AVIC

Full Stack .NET Developer

 

Wil jij de mogelijkheid krijgen om als softwareontwikkelaar je eigen stempel te drukken op nieuwe ontwikkelingen? Als Full stack .NET developer bij AVIC zie je direct resultaat van je werk, doordat het in klantapplicaties wordt toegepast.

Door groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een Full stack .NET developer die ons team komt versterken. Klinkt dit als een functie voor jou? Lees dan verder!

 

Over AVIC

AVIC is al ruim 20 jaar actief als Internet of Things solution provider. Het Internet of Things (IOT) biedt eindeloze mogelijkheden om nieuwe kansen online te brengen. AVIC begeleidt bedrijven bij elke stap, van het grondig begrijpen van de zakelijke behoeften tot de werking van IoT solutions.

In een grote diversiteit aan markten helpen we bedrijven met alle voordelen die IoT te bieden heeft. Zo brengen we samen met ons enthousiaste team bedrijven een stap dichter bij de toekomst!

 

Wat ga jij als Full stack .NET developer bij ons doen? 

Als Full stack .NET developer maak je deel uit van het inhouse ontwikkelteam van AVIC. Je werkt samen met andere specialisten aan de verdere ontwikkeling van ons Avision IoT platform. Als Full stack .NET developer ben je zowel verantwoordelijk voor het onderhoud van bestaande functionaliteiten als voor het ontwerpen, implementeren en testen hiervan.

 

Wat vragen wij van jou als Full stack .NET developer?

Jij bent een ondernemende .NET ontwikkelaar met ervaring in het opstellen van technische en/of functionele ontwerpen. Jouw hart ligt bij de techniek en je vindt het dan ook leuk om jezelf te blijven uitdagen! Zo ben jij altijd bereid om je zelf nog verder te ontwikkelen door middel van zelfstudie. Het kunnen meedenken over de functionaliteit en toepassing is een absolute pre. Verder:

 • beschik je over een afgeronde HBO Informaticaopleiding of een hieraan gerelateerde studierichting met een flinke ICT-component;
 • heb je een aantal jaar relevante ontwikkelervaring, ook op het .NET platform (C#, ASP.NET);
 • heb je kennis van ASP.NET MVC, HTML 5, JavaScript, jQuery, CSS3, Linq, T-SQL en is kennis over Entity Framework een pre;
 • beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • zie je het als uitdaging om je bijdrage te leveren aan een zeer geavanceerd IoT software platform en beschik je over een goed analytisch vermogen waarmee je technische uitdagingen snel kunt doorgronden;
 • is het een absolute pre als je kunt meedenken over de functionaliteiten en toepassingen.

 

Wat bieden wij jou als Full stack .NET developer?       

Bij ons ga je aan de slag met het ontwerpen van hoogwaardige oplossingen voor aansprekende klanten. We bieden dan ook een inspirerende omgeving waarin je wordt uitgedaagd om je kennis op het gebied van softwareontwikkeling toe te passen en te delen. Je kunt jezelf ontwikkelen binnen onze informele organisatie. Verder bieden we:

 • een goed salaris, passend bij je ervaring;
 • een ideaal te bereiken werklocatie;
 • 33 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • een goede pensioenregeling;
 • een passende reiskostenregeling;
 • een studiekostenregeling;
 • uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • een telefoonregeling;
 • een collectieve ziektekostenregeling;
 • een eindejaarsbonus.

Voor je sollicitatie en/of meer informatie kun je contact opnemen met Bart Spee (HRM) via bart.spee@avic.nl.

noun_send_2905293-01

Solliciteer direct

Vul het formulier aan de rechterzijde in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  STUUR EEN DOCUMENT MEE (BIJVOORBEELD UW CV)  Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van IoT en het bedienen van bijna elke branche met onze hard- en software zijn wij in staat uw werkprocessen naar een hoger plan te tillen!

  Bel ons voor een afspraak, wij komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren. Zodra wij tot mooie ideeën zijn gekomen starten wij een gratis ‘’proof of concept’’.

  Wij maken IoT simpel voor u!

  volg ons op 

  Download onze Privacyverklaring

  Adres

  Molenwal 20a
  5301 AW Zaltbommel
  Nederland

  T. +31 (0) 418674700
  F. +31 (0) 418674111

  info@avic.nl

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van IoT en het bedienen van bijna elke branche met onze hard- en software zijn wij in staat uw werkprocessen naar een hoger plan te tillen!

  Bel ons voor een afspraak, wij komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren. Zodra wij tot mooie ideeën zijn gekomen starten wij een gratis ‘’proof of concept’’.

  Wij maken IoT simpel voor u!

  volg ons op 

  Download onze Privacyverklaring

  Adres

  Molenwal 20a
  5301 AW Zaltbommel| Nederland

  T. +31 (0) 418674700 | F. +31 (0) 418674111

  info@avic.nl

  Pop Up WordPress Plugin
  AVIC